Články

Zrekonštruovaný byt s množstvom pocitu

Zrekonštruovaný byt s množstvom pocitu

„Je úžasné, že niekedy, bez toho, aby ste to predstierali, inšpirovali ostatných, aby zmenili život.“ Touto inšpiratívnou vetou začína Eva, vedúca štúdie Danielov podkrovie, aby sme povedali jeho najnovší projekt. „Dobrí priatelia sa stretli s našim podkrovím pred rokom a pol, na otváracom večierku. Keď sme im ukazovali rôzne rohy, uvideli sme v očiach iskru. V tú noc opustili podkrovie s malým semienkom, ktoré ich prinútilo považovať to veľké. zmena, “vysvetľuje. Veľkou zmenou, o ktorej hovoril, bol ťah. Po niekoľkých mesiacoch kontaktu s majiteľmi budovy, v ktorej sa nachádzal nový dom jej priateľky, sa im podarilo prenajať byt pozostávajúci z obývacej izby, kuchyne, troch spální a dvoch kúpeľní a jedna z nich bola zodpovedná za vykonanie reformy (pretože nemohla Sama Eva: „Dali mi veľkú radosť, keď vedeli, že chcú, aby som sa postaral o celý integrálny projekt: 185 štvorcových metrov nádherných zrúcanín.“

Prvým krokom bolo nastavenie štruktúry. Návrhár interiérov obnovil pôvodné stolárske výrobky a lišty a zmenil dvere hlavnej spálne na dvere, ktoré umožnili prejsť viac svetla. Eva si vybrala štýl minimalistický šik, s kúskami severskej inšpirácie, s čiarami súčasne triezvymi, jednoduchými a silnými, ktoré zvýrazňovali základňu bielych stien a drevených podláh. Biela a čierna sú hlavnými protagonistami a vďaka textúram sa oživili a stali sa príjemnejšími. Výsledok? Dokonale zhŕňa správu, ktorú nájomkyňa Monica poslala svojej priateľke: „Môžem len povedať, že ste prekročili všetky očakávania. Transformovali ste si dom na krásny dom plný detailov, vďaka ktorým je náš život pohodlnejší. “

* Ak chcete vidieť Evu podkrovie (a uvidíte, ako môžete zmeniť rovnaký priestor s inou dekoráciou), kliknite sem: Podkrovie ... „Daniela podkrovie“

www.elaticodedaniela.com

Reklama - Čítajte ďalej pod dobrými susedmi

Interiérka Danielovej podkrovia bola zodpovedná za renováciu bytu jej priateľov a teraz aj susedov.

Čítacia zóna

Zelené zamatové kreslo a puzdro.

Farebná paleta

Hlavnými hrdinami sú čierna a biela.

Triumfálny arch

Oblúk oddeľuje obývaciu izbu od jedálne a zároveň zachováva pocit otvoreného priestoru.

Veľká kapacita

Príborník je zo série Ikea Stockholm.

Závoj nič huňatý

Šedé záclony sú vyrobené na zákazku z látky Gancedo.

Stolová súprava

Výhľad na jedáleň.

Ukážka ocenení

Ukázkou je model táborový kotlík z Ikea.

Čašníčka mojej lásky

Nápojový lístok pre domáceho lekára House Doctor.

Jedáleň

Dhomeklubový stôl a stoličky.

Dlhá cesta

Obnovili sa pôvodné dvere a lišty.

Dobrý vstup

Vstavaná skriňa haly bola zachránená, pretože bola veľmi užitočná pri skladovaní.

budoár

Banka s koženým kapitánom House Doctor, kĺbovou lampou Singular Market a obrázkom s budovami My Guide k podpisu v New Yorku.

Dobrá podpora

Ako sekundárne úložisko je už klasická kovová príborník Ikea PS.

Nová kuchyňa

Kuchyňa bola tiež zrekonštruovaná.

jasne

Dotykové žiarovky s žiarovkami dodávajú dotyk vinobranie.

Najdôležitejšie jedlo

Využili sme priestor na stôl na raňajky a neformálne jedlá.

Minimalistická kuchyňa

Rovnako ako v celom dome je čierna a biela základom dizajnu kuchyne.

Ľahký krok

„Zmenili sme vstupné dvere do apartmánu do haly, aby sme na tomto konci domu získali svetlo,“ vysvetľuje návrhár interiérov.

Odpočívadlo

Kreslo Maisons du Monde.

Kráľovo telo

Čelo postele El Corte Inglés, posteľná bielizeň z domu H&M a Zara Home.

Okraje postele

Nočné stolíky od House Doctor.

Intímne a osobné

Detail nočného stolíka.

Severský dizajn

Koberec a žiarovky sú od House Doctor.

Detail nočného stolíka Priestor pre všetko

"Veľká veľkosť tejto miestnosti nám umožnila vytvoriť niekoľko prostredí, oddychovú miestnosť, šatňu a môj obľúbený kútik." Doplňte roh“hovorí Eva.

Kúzelná skrinka

Urn tiež z House Doctor.

Liečba krásy

Toaletný stolík so stolom a zrkadlom House Doctor.

Doplňte roh

„Bola to požiadavka, ktorú Monica každé ráno pripravila na doplnenie prirodzeného svetla,“ vysvetľuje.

Zápis pred Obývacia izba predtým Izba predtým Varte skôr Hala predtým pohľady

Nachádza sa v Eixample v Barcelone