Popisy

Pred a po: Jedna z najpôsobivejších reforiem, ktoré uvidíte

Pred a po: Jedna z najpôsobivejších reforiem, ktoré uvidíte

Čas to neprešiel byt sa nachádza v madridskej štvrti Ciudad Lineal. Ale to nehovoríme ako kompliment ... Jeho interiér bol uväznený v 80-tych rokoch. Dlhá, tmavá a trochu depresívna chodba nás viedla od dverí do obývacej izby a jedálne, takže na jednej strane zostala kúpeľňa, spálňa a strana. Kuchyňa Týchto päť miestností 49 metrov štvorcových. „Aj keď bol dom veľmi dobre zachovaný (v skutočnosti nebolo potrebné dotýkať sa, inštalatérstva alebo elektriny), rozhodol som sa dostať šťavu,“ vysvetľuje Eva, naša čitateľka a architektka tejto reformy. „Bolo by zločinom nevyužiť svetlo, ktoré požiadalo o vstup dvomi dverami terasy 45 metrov štvorcových, veľkým luxusom premrhaným z tohto poschodia.“

Zmena bola radikálna. Kuchyňa, obývacia izba a jedáleň prešli z nezávislosti na život v harmónii v rovnakom priestore Dom vyzeral širšie. „S tým sa vykonalo 80 percent práce,“ hovorí. „Okrem toho bol gotel odstránený a steny a dvere celého domu boli natreté bielou farbou,“ dodáva. Dekorácia nasledovala tú istú tonikum, eliminovala zbytočné a zanechávala základné kúsky na každý deň. „Za výzvu som považoval vytvorenie útulného domu. Základom sú béžová, oranžová, drevená a bambusová. Veľmi málo nábytku a veľmi jednoduché. Osobný dotyk kladú moje vlastné fotografie: veľký citrón, granátové jablko, stena kvetináčov, moji synovci na pláži v Sorolle ... a ten, ktorý predsedá spálni, je Maxi Kohan, priateľ s vynikajúcou citlivosťou “, Majiteľ vysvetľuje: Vonku boli aj zmeny, maľovanie terasy biele a umiestnenie hojdacích sietí, aby si ju užívali. Mrknutia starému majiteľovi nechýbajú. Eva chovala svoje rastliny a zavesila vyšívanú vreckovku v chodbe, ktorá odišla zabudnutý v jednej zo zásuviek.

Môže vás zaujímať:

- Pred a po: rehabilitovaný rybársky dom

- Nízko nákladová reforma: pred a po podkroví s názormi

- 20 pred / po úžasných

- Pred a po: od zastaranej podlahy po elegantný domov

- Pred a po úplnej reforme

Reklama - čítajte ďalej Začnite znova

Naša čitateľka Eva tento byt s rozlohou 49 metrov štvorcových úplne zmenila.

Štart dobre

„Prvým kusom nábytku, ktorý obsadil nový dom, bola pohovka IKEA v silnej oranžovej farbe,“ vysvetľuje Eva.

Veľmi osobné

Na stene za pohovkou bola fotografia samotnej Evy.

Nastavenia ochrany osobných údajov

Obrazovka zakúpená vo Wallapopu odlišuje prostredie jedálne a kuchyne.

Tešíme sa

Po obrazovke nájdeme jedáleň.

Všetky biele

Podlahy a steny boli vyčírené, aby sa zvýšilo svetlo vstupujúce do okien.

Stolová súprava

V jedálni sú rozkladacie stoly Ikea a záhradné stoličky Bauhaus.

Tri v jednom

Predtým boli kuchyňa, jedáleň a obývacia izba v troch rôznych priestoroch, vďaka čomu bola podlaha klaustrofobická.

Otvorená kuchyňa

„Aj keď je biela svetlá a čistá, chcela som dať domu teplejší dotyk a ja som sa rozhodol dať kuchynský nábytok do béžového stavu, od Leroya Merlina,“ vysvetľuje Eva.

Vymedziť priestor

Kuchyňa sa líši od jedálne vďaka dláždenej podlahe, taktiež od Leroya Merlina.

Pamätám si

Predchádzajúci majiteľ zabudol na vyšívanú vreckovku v zásuvke, ktorú sa Eva rozhodla zavesiť v hale ako suvenír.

Choďte na svetlo

Hala predtým bola temná a nekonečná. Eliminujúce priečky boli skrátené a naplnené svetlom.

expozície

Chodba prechádza ľahká drevená polica.

Prvý dojem

Prístupové dvere do domu.

spálne

V čele s fotografiou priateľa Maxi Kohan.

Inšpirácia Sorolly

Na stene bola fotografia, ktorú Eva vyrobila zo svojich synovcov na pláži.

kúpeľ

„Osvetľujeme to odstránením obkladov z 90. rokov a bielym lakovaním hornej časti.“

Nové vetry

„Dáme biely šatník a nahradíme ho laminátovou pracovnou doskou z dreva. Využívame staré zrkadlo a teraz vylučujeme prúžok žiaroviek. Demodoval som a umiestniť vodorovne. ““

Terasa s plochou 45 metrov štvorcových

Jedna z najväčších atrakcií domu. Namaľovali steny biele, umiestnili solárne postele Ikea a opustili rastliny predchádzajúceho majiteľa.

Salónik predtým

V tomto dome žili 80. roky.

V kuchyni predtým

Aj keď bol dobre zachovaný, stal sa veľmi zastaraným a bol trochu malý.

Hala predtým

Nekonečné a tmavé.

Dvere predtým

Z tohto stredne pomarančového dreva as jasom, ktoré obaja prijali v 80. a 90. rokoch.

Spálňa predtým Spálňa predtým Kúpeľňa predtým Počas reformy

Kuchyňa je otvorená do jedálne.