Informácie

Zrekonštruovaná podkrovie, sen splnený

Zrekonštruovaná podkrovie, sen splnený

Blízkosť madridského parku El Retiro, zelených pľúc hlavného mesta, bola jedným z dôvodov, prečo si jeho majitelia kúpili tento podkrovie. K vynikajúcej polohe sa pripojil jeho šírka a možnosti. Byt mal zastarané rozdelenie: hala, obývacia izba, jedáleň, kancelária, šatňa a toaleta boli kĺbovo spojené po oboch stranách chodby, ktorá zakrývala a vizuálne zakrývala dom.

Majitelia dôverovali aktualizácii zariadenia a maximálnemu využitiu priestoru reforma vášho podkrovia k štúdiu Dafna Brodovky. Pred začatím prác predstavili dva kľúčové priestory. Na jednej strane snívali o pohybe nádherného prírodného svetla, ktoré zaplavilo park v ich dome. Na druhej strane chceli mať multifunkčné prostredie to by im umožnilo užívať si čo najviac svojich detí. Riešenie navrhované v štúdii sa zdalo byť dokonalé. Chodba aj izby, ktorým sa prepustila, tak zmizli. Roztrhnutím stien, ktoré urobili každú miestnosť nezávislou, sa dosiahol otvorený priestor, v ktorom svetlo vstupujúce do okien obiehalo bez toho, aby narážalo na prekážky. Návrhár interiérov v nej naplánoval obývací priestor, jedáleň a praktickú kanceláriu, ktoré centralizovali rodinný život a uľahčili deťom a dospelým kombinovať ich činnosti.

Nová distribúcia tiež umožnila plánovanie Úložné priestory na mieru. Skrinky od podlahy po strop, s tak diskrétnymi frontami, ktoré sa spájajú so stenami a zostávajú nepovšimnuté, riešia potrebu skladovania v kancelárii a v hlavnej spálni. V druhom prípade odstránenie priehradiek zase umožnilo zorganizovať priestor pre výlučné použitie rodičov, ktorý je vybavený malým posedením a vlastnou kúpeľňou.

Pokiaľ ide o dekoráciu, biela farba, ktorá prevláda v stolárstve a stenách Zvyšuje prítomnosť súčasného nábytku, mnohé z nich sú symbolickými vzormi. Vedľa nich impozantné prvky, ako napríklad krásne omietky alebo stropy nekonečnej výšky, dodávajú domu charakter v atraktívnom splynutí štýlov.

Reklama - Pokračujte v čítaní nižšie Obývacia izba bez priečok

Potlačenie stien vyústilo do veľkého otvoreného priestoru, ktorý integruje obývaciu izbu a pracovnú plochu v tom, čo bolo kedysi predsieň. Umiestnenie pohovky smerom od vstupných dverí vymedzuje každú izbu.

Obývacia izba

Podpisová pohovka Minotti získaná v D'Erre. Vankúše od spoločnosti Usera Usera. Konferenčný stolík je dizajnom štúdia Dafna Brodovky.

Multifunkčný priestor

Majitelia chceli, aby sa dom prispôsobil svojmu životnému štýlu, veľmi známy. Myšlienka spojenia kancelárie, obývačky a jedálne umožňuje deťom študovať, kresliť alebo hrať v spoločnosti svojich rodičov.

Integrovaný prijímač

Tabuľka editovaná Zanotta, na predaj v B.D. Nad ňou bola lampa Fontana získaná v Svetelných rokoch. Na podlahe vymedzuje koberec, ktorý navrhol Paul Smith pre spoločnosť The Rug Company, priestor zodpovedajúci hale.

Jedálenský kút

Je tiež súčasťou veľkého otvoreného priestoru pre rodinné použitie. Preto bola dokončená knižnicou od podlahy po strop, v ktorej sú k dispozícii študijné knihy, hudba a filmy. Je to návrhár interiérov, ktorý dokonale integruje dve dvere, ktoré vedú vľavo, do spální a vpravo do kuchyne. Stôl navrhnutý štúdiom Dafna Brodovky. Stoličky od spoločnosti Kartell.

Jedáleň

Denná jedáleň, vedľa kuchyne, bola naplánovaná s prednou skriňou, ktorá rieši potrebu skladovania. Riad, konzervované potraviny a potraviny, ktoré sa nedajú rýchlo kaziť, sa skladujú za bielymi lakovanými dverami a bez držadiel, ktoré s rovnakou povrchovou úpravou zostávajú bez povšimnutia. Skrinky a stôl s leštenou oceľovou konštrukciou a mramorovou doskou, navrhnutý dizajnérom interiéru. Stoličky Arne Jacobsen z B.D.

Praktická kuchyňa

Kuchyňa bola vybavená vlastnými skrinkami. Moduly umiestnené v rohu boli navrhnuté so zaoblenými hranami, aby sa uľahčila cirkulácia smerom dole. Okrem toho sú skvelým spôsobom, ako sa vyhnúť kocorronom v dome s deťmi. Podlaha bola vydláždená dlaždicami, ktoré napodobňujú povrch travertínového mramoru, ale že sú keramické, ponúkajú povrch, ktorý je dokonca očistený abrazívnymi výrobkami.

Spálňa, súkromné ​​apartmá

Rozmery hlavnej spálne umožnili vytvoriť obytný priestor pozostávajúci z dvoch kresiel a bočného stola. Architektonické prvky, ako napríklad prístupové dvere do kúpeľne - s drevenými lištami a rytým sklom - zdobia a požičiavajú celý súbor.

Roh bytia v spálni

Le Corbusier kreslá, na predaj v B.D. Lampa od firmy Flos.

Veľmi dômyselná kúpeľňa

Toalety boli umiestnené pod oknom, čo im umožňovalo ich použitie pri vychutnávaní si výhľadov. Ale kde je umiestnené zrkadlo? Riešenie: dva skladacie modely, ktoré sú upevnené v ráme okna. V prípade potreby sa tak pohodlne otvára a zatvára.

PLÁN A IDEAS REFORMY

- Pred reformou hala, obývacia izba a jedáleň boli dláždené parketami v rôznych prevedeniach. Keď boli steny zbúrané a tri priestory boli spojené, boli natreté v rovnakej farbe, čokoládovo hnedej.
- Biele tesárske práce Odráža svetlo vo vnútri domu. Dvere a predné časti skriniek boli vybrané vo veľkostiach XXL, aby sa zvýšila výška stropov a tým sa zvýšila vznešená architektúra podlahy.